Apraksts

Šī grāmata nebūs par to, kā perfektāk izcept vienu lietu, bet gan par to, kā lieliski izcept visu. Par to, lai tev izdodas. Vai tie ir mafini, smilšu cepumi vai brioša. Atverot lapas tev nebūs miljons sīku izskaidrojumu par to, kā perfektāk izdarīt tik daudz ko, no kā tu pusi nesaproti. Tas nebūs arī stāsts par to, ka tagad tev būs jānopērk 13 formas dažādos izmēros. Tev nebūs jāmeklē glikoze, fruktoze vai vēl daudz kas. Tas nebūs šajā grāmatā (to jāmeklē citās grāmatās).Šī grāmata, turpinājums Brīv.Dien.Galds, būs par tām vērtībām, kas nākušas no manas ģimenes kopš esmu maza līdz šodienai. Mantojuma, ceļojumu, sešu gadu un dažreiz pat ilgākiem stāstiem, ekperimentiem un vērtībām. Par lauku olām, bio miltiem, pienu, sviestu un cukuru.Šī grāmata ir stāsts par tavām brīvdienām, kad māju piepilda ceptu ābolu, sviesta, šokolādes, cukura un visa cita aromāti. Tās būs receptes ar stāstiem, lai gatavojot tu uzzinātu kaut ko par tik garšīgajiem ēdieniem, kurus esmu mācījusies gatavot un ēdusi dažādās pasaules malās. Jā, šī būs ļoti īpaša grāmata, tikpat cik Brīv. Dien.Galds pirmā daļa.Tas būs stāsts par manu dzīvi, kura, jutīšos patiesi laimīga un pagodināta, ja kļūs arī par daļu tavas dzīves.Daudzi stāsti, padomi un iedvesmas (nu tu jau zini, kā man tas patīk) + 80 receptes:No pasaules ceļojumiemAr kārtaino mīklu (un ne baidies, jo tev sanāks)Ar rauguMantojumaZiemassvētku